Υλοποίηση τεσσάρων (4) ενημερωτικών διημερίδων αποτίμησης του α΄ κύκλου σεμιναρίων ενδοσχολικής επιμόρφωσης των ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ & ΙΕΠ

Υλοποίηση τεσσάρων (4) ενημερωτικών διημερίδων αποτίμησης του α΄ κύκλου σεμιναρίων ενδοσχολικής επιμόρφωσης των ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ & ΙΕΠ

Το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του α΄ κύκλου σεμιναρίων ενδοσχολικής επιμόρφωσης των Πράξεων «Δράσεις ευαισθητοποίησης και επαγγελματικής ανάπτυξης εκπαιδευτικών – Α.Π. 1, 2», πρόκειται να υλοποιήσει τέσσερις (4) συνολικά ενημερωτικές διημερίδες κατά το προσεχές διάστημα με στόχο την αποτίμηση του προγράμματος των ενδοσχολικών σεμιναρίων αλλά και του αντίκτυπου που είχαν οι επισκέψεις μελέτης (study visits) στους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν σε αυτές.

Στις εν λόγω διημερίδες θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους εκπαιδευτικοί που παρακολούθησαν τα ενδοσχολικά αυτά σεμινάρια, ορισμένοι εκ των οποίων είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και σε κάποιο studyvisit, καθώς επίσης και επιστημονικοί συνεργάτες του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ειδικότερα, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των τεσσάρων διημερίδων είναι οι ακόλουθες:

§  20-21 Φεβρουαρίου 2015: Θα διεξαχθεί στην Αθήνα διημερίδα στο πλαίσιο των Θεματικών Ενοτήτων «Μαθητική διαρροή» και «Εισαγωγή και διαχείριση καινοτομίας στην εκπαιδευτική κοινότητα».

§  13-14 Μαρτίου 2015: Θα διεξαχθεί στην Αθήνα διημερίδα στο πλαίσιο των Θεματικών Ενοτήτων «Σχολική βία και παραβατικότητα» και «Σχολείο – Εκπαιδευτικοί – Τοπική κοινωνία και εκπαιδευτικές ανισότητες».

§  24-25 Απριλίου 2015: Θα διεξαχθεί στην Αθήνα διημερίδα στο πλαίσιο των Θεματικών Ενοτήτων «Σχολείο και απασχόληση» και «Εκπαιδευτικοί και δια βίου μάθηση».

§  26-27 Ιουνίου 2015: Θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη διημερίδα στο πλαίσιο της Θεματικής Ενότητας «Εκπαίδευση και ειδική αγωγή».

 

Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί λεπτομερές πρόγραμμα της πρώτης διημερίδας.